Videográfia

Videográfia, film és videó készítés, Szombathely

Kevesen tudják, de már több, mint 130 éve létezik az a technika, amit ma filmnek hívunk. Ennek a technikának a legkorszerűbb eszközeivel dolgozom, videó készítéssel és fényképezéssel foglalkozom.

A celluloid filmszalagtól mára a digitális videótechnikáig fejlődött a filmkészítés, videózás. A régi kézzel hajtott felvevőgéptől mára eljutottunk a korszerű digitális felvevőkig. Egy ma használt kamera általában fotó és videó elkészítésére is alkalmas.

A filmkészítés célja változott-e az idők során?

A válasz alapvetően az, hogy nem. A videó mindig arra szolgált és szolgál ma is, hogy az emberek számára szórakoztató, könnyebb befogadható vizuális élményt nyújtson. Ami változott, az a videó elérhetősége. Ma már az okostelefonokkal is készítenek videófelvételeket és a profi berendezésekkel készül kép is könnyebben megosztható másokkal.

A videográfia persze már lényegesen több, mint a hagyományos filmkészítés. Elsősorban azért, mert bárki számára elérhető. Ha családi, vagy társasági eseményt szeretnél megörökíteni, vagy vállalkozásod népszerűsítéséhez van szükséged videóra, ma már könnyebben és gyorsabban elérhető cél.

Videográfia szolgáltatás

Videográfia szolgáltatásom keretében vállalom bármilyen esemény, rendezvény filmesítését. Gyorsan és kiváló minőségben készítem el a videófelvételeket, végzem el az utómunkát és a kívánt adathordozón átadom a végterméket, a videófilmet.

Stúdióm korszerű eszközökkel van felszerelve. Különböző célokra szolgáló kamerák, objektívek, hangtechnikák, drónok segítik a képalkotást. A felvett anyagon a legkorszerűbb stúdióberendezésekkel végzem el az utómunkát és öntöm kész formába a videót.

Szeretnél megörökíteni egy számodra fontos eseményt videón? Hívd a +36704597881 számot, vagy küldj üzenetet az alábbi űrlapon!

Ide írd be a rendszeresen használt e-mail címedet!
Kérlek, ide részletesen írd le, hogy miben állhatok rendelkezésedre!