Esküvői videó

Esküvői videó, Szombathely

Két fiatal ember életében a legfontosabb esemény az esküvő, amellyel összekötik életüket. Esküvői videó készítésével örök vizuális emlékkel gazdagodnak.

Szombathely városban és környékén, de az ország más pontjain, de akár Ausztriában is vállalok esküvői videó készítést. Rendelkezésemre áll a megfelelő technika, hogy két ember életének nagy pillanatait hitelesen, részletesen és a korszerű vágástechnika segítségével látványosan örökítsem meg.

Hogyan készül az esküvői videó?

Milyen lehetőségeket kínálok? Fényképezés, esküvői videő készítést kézi és rögzített kamerával, ami kiegészülhet drón bevetésével készült légi felvételekkel. A kézi és a rögzített kamera használata a belső felvételeknél kap szerepet. Az anyakönyvvezető előtt és a templomban készült felvételek, az esküvőhöz kapcsolódó szertartások, események rögzítésekor ez jól alkalmazható eszköz. Vannak azonban olyan, a szabadban történő mozzanatai egy esküvőnek, amelyeknél jól alkalmazható a drónra erősített kamera. A drónok használatával látványos légi felvételek készülhetnek. Képzeljétek el az anyakönyvvezetőtől a templom felé tartó nászmenetet a levegőből, vagy a templomból már házasokként távozó pár üdvözlését. A drónvideó különösen látványosan rögzíti ezeket az eseményeket.

Számtalan korszerű eszközt használok, a legtöbbnek az a célja, hogy a legtökéletesebb felvételek készüljenek. Korszerű kamerák, objektívek, mikrofonok, drónok segítenek a látványos esküvői videó készítésénél.

Esküvői videó utómunkái

Az esküvői videó készítésének azonban még nincs vége azzal, hogy a kamerákat kikapcsolom. Ahhoz, hogy valóban látványos, mozgalmas videó készüljön, fontos a korszerű vágástechnika. A rendelkezésemre álló informatikai eszközök, szoftverek biztosítják, hogy az elkészült esküvői videó megfelelő minőségű és látványosan élvezhető legyen.

Az esküvői videó örök emlék. De minden emlék akkor ér a legtöbbet, ha azt minél több emberrel – családtaggal, baráttal – meg lehet osztani. Korábban a mozgóképes emlékek terjesztése nehézkes volt, hiszen még digitalizálva is óriási, nehezen kezelhető méretűek voltak a felvételek. Ma már egy esküvői videó megosztása, terjesztése lényegesen egyszerűbb. A felvételeket a fiatal pár által kért formátumban adom át, az megosztható közösségi felületeken. Természetesen ebben is tudok segítséget nyújtani.

Az esküvői videó szolgáltatás célja, hogy olyan emlék készüljön, ami megörökíti két fiatal életének legfontosabb pillanatait. Cél az is, hogy a videó látványos, mozgalmas legyen, de legfőképpen adja vissza egy fontos nap hangulatát.

Keress most ajánlatomért. Hívd a +36704597881 számot, vagy küldj üzenetet az alábbi űrlapon!

Ide írd be a rendszeresen használt e-mail címedet!
Kérlek, ide részletesen írd le, hogy miben állhatok rendelkezésedre!