Drónfotó és drónvideó

drón fotó és videó, Szombathely

Az elmúlt években vált széles körben használt technikává a drónvideó és fotó. Ez az eszköz a teret nem csupán horizontálisan, de vertikálisan is használja. Olyan képeket lehet készíteni vele, ami teljesen más szemszögből mutatja be a felvétel tárgyát, mint a hagyományos videótechnika.

Mi a drón?

A drón egy távirányítással működő robotrepülőgép, amelyre kamarát szereltek. A korszerű drónok nagy felbontású képalkotásra képesek, kiváló minőség felvételek készítésére alkalmasak,

Milyen videófeladatokhoz célszerű drónt használni?

Céges imázsvideó esetében a vállalkozás telephelye, külső munkaterületei feletti felvételek készítésekor. De rendkívül előnyös utcai felvételek, vagy tömegrendezvények filmezéséhez is. A drónnal olyan helyeken is lehet videót, vagy fotót készíteni, amik hagyományos eszközökkel nem, vagy csak nehezen közelíthetők meg. Hegyoldalakon, magas épületek filmezéséhez ez az a technika, amellyel a legkisebb költséggel készíthető videó.

Több drón is a rendelkezésemre áll. Ezek repülőteljesítménye és képalkotási technikája is különböző, így bármilyen légi felvétel elkészítését vállalni tudom. Rendelkezem a drón üzemeltetéséhez szükséges ismeretekkel és engedélyekkel is.

Olyan videós feladatra keresel szakembert, amihez szükséges a légtér használata? Hívd a +36704597881 számot, vagy küldj üzenetet az alábbi űrlapon!

Ide írd be a rendszeresen használt e-mail címedet!
Kérlek, ide részletesen írd le, hogy miben állhatok rendelkezésedre!