Céges imázsvideó

céges imázs videó, Szombathely

Egy jól működő vállalkozásnak jól megtervezett arculata és médiamegjelenése van. Az arculati elemekhez gyakran készül céges, másként imázsvideó. A vállalkozások célközönsége egy jól megtervezett imázsvideóból ismerheti meg legkönnyebben a céget és annak szolgáltatásait.

Mi kell egy jó céges videóhoz?

Egyediség, ötletesség, történet, kreativitás és az a közvetített életérzés, amitől a leendő megrendelő már veszi is a telefont.

Az egyediséget nem nagyon kell magyarázni. Egy imázsvideó nem lehet sablonos. Ötletesség? Ki kell találni azokat a mozgóképben közvetíthető, a vállalkozásra, vagy akár egy településre jellemző tulajdonságokat, amik felkelthetik a figyelmet. Ezekből áll össze a történet. Kreativitás ahhoz kell, hogy a történetet megfelelően rögzítse a videós. Látszik, egy imázsvideó nem a könnyű műfaj.

Fontosak a képi megoldások, amelyekhez megfelelő eszközök szükségesek. Kamerák, objektívek, világítás és hangtechnika. Ha ez rendelkezésre áll (stúdiómban megtalálhatók a legkorszerűbb eszközök), akkor kell a magabiztos technikai tudás. Kézben mozgó, vagy rögzített kamera. Távoli, vagy közeli képek. A cég telephelye felett felvételeket készítő drón magabiztos kezelése.

Imázsvideó utómunka

Ha a felvételek elkészültek, következik az utómunka. A felvett nyersanyagból össze kell állítani az imázsvideó tartalmát, hozzá kell adni a hangot (beszédet és zenét), az esetleges effekteket és feliratozni kell a videót. Mindehhez korszerű stúdiótechnika áll rendelkezésemre.

Vállalkozásodat imázsvideóval szeretnéd ismertté tenni? Hívd a +36704597881 számot, vagy küldj üzenetet az alábbi űrlapon!

Ide írd be a rendszeresen használt e-mail címedet!
Kérlek, ide részletesen írd le, hogy miben állhatok rendelkezésedre!